divendres, 13 de març del 2009

L’ENTESA DENUNCIA L’ALCALDE PER PRESUMPTA PREVARICACIÓ

No ens ha tocat cap més remei, després d’incomptables avisos, després de reclamar insistentment que s’aturés l’exercici il·legal i deslleial de restauració de la Hacienda, després d’intentar una sortida negociada que l’Ajuntament no respecta, hem denunciat a l’alcalde per un presumpte delicte de prevaricació.

De moment, el fiscal informa que cal obrir diligències i el jutge reclama certificacions de documentació per comprovar si s’han concedit permisos i llicències d’obres no adequades als usos permesos de sòl, i també, per comprovar totes les “festes” consentides i autoritzades per l’Ajuntament, tot i sabent que en realitat es realitzava una activitat de restauració, i si aquesta activitat havia generat algun ingrés.

No calia arribar aquí, però no ens han deixat cap altra sortida, el govern de CiU i ERC estava decidit a seguir consentint el restaurant, sense taxes ni impostos, fins que s’aconseguís d’una manera o altra la seva legalització, sense importar el temps ni les formes, sense considerar la resta de restaurants del municipi que sí paguen les taxes i impostos i han de suportar aquesta competència deslleial. Fins i tot perjudicant directament a altres veïns en el seu intent de posar-la dins del catàleg. Ara ja tot està en mans del jutge i el que determini i dictamini la justícia.

Tot i així, seguim estan disposats a trobar una sortida negociada a aquesta situació. Estem disposats a parlar-ne tant com calgui i esforçar-nos a apropar les posicions. Només posem una sola condició: que cessi l’activitat il·legal mentre no s’arribi a un acord que acabi permetent la resolució del conflicte. És tan demanar això? Tan costa complir amb la legalitat?

Sabeu que fan uns i altres?, seguir amb l’activitat il·legal, tal com hem pogut comprovar i denunciar el passat 7 de març, i fent la vista grossa el govern, tot i que sap que està sota la mirada de la justícia. Així mai hi haurà sortida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú portés a aquesta gent als tribunals. Prou corrupció, collons.

Pilar