dimecres, 18 de maig del 2011

Sant Cebrià de Vallalta, maig de 2011

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

El proper 22 de maig la gent de Sant Cebrià de Vallalta decidirem qui volem que governi el nostre Ajuntament. És una cita important perquè és el moment de decidir el futur del nostre poble.

L’Entesa d’Esquerres per Sant Cebrià – Iniciativa per Catalunya Verds, us proposa reinventar Sant Cebrià, construir junts un projecte de futur per al poble.

Aquest projecte s’ha de fer amb transparència en la gestió, perquè has de saber què es fa i que passa en el teu poble. Treballant amb coherència i eficàcia, amb un missatge clar i amb sentit comú. Comptant amb la participació ciutadana, perquè tens dret a ser escoltat i també tens dret a decidir. Fent realitat l’equitat en el tracte, garantint la igualtat de drets i deures per a tota la ciutadania. Treballant per la cohesió social, fent del poble i les urbanitzacions una sola població integrada. Aquest és el nostre compromís amb tu.


Tenim l’experiència perquè hem après del passat i ho aprofitarem per construir, amb tu, el futur del nostre poble, amb honestedat i dedicació, com hem demostrat en aquests quatre anys.

És per això que et demano el teu suport. Tinc la convicció que a Sant Cebrià de Vallalta podem canviar les coses. Amb tu, és possible.

Ben cordialment,


Jordi Parés i Queralt
Candidat a l’alcaldia de Sant Cebrià de Vallalta